NeslisahGamze Arkadaşlar merhaba 29+5 im dudağımda 3 tane uçuk çıkardım , krem kullanmak zorundayım. Daha doktoruma danışmadım ama bu süreçte uçuk çıkarıp zoviraks, asiviral gibi krem kullanan oldumu? Yada başka bişey?
corekotuveannesi NeslisahGamze merhaba benim de 10. Haftada çıkmıştı eczacim bu ilaçları kullanmamami söyledi. bitkisel içerikli bir krem vermişti ama adını bir türlü hatırlayamıyorum. Eczaneye durumu anlatırsanız uygun kremi verecektir. Bir de sarımsağı kesip sürebilirsiniz o da bayağı iyi geliyor
Arin42 NeslisahGamze teramisin diye bi krem var eczaneye sor hamilelikte kullanilirsa onu kullan çok etkili bi krem
NeslisahGamze corekotuveannesi hatırlarsanız lütfen paylaşın, çalıştığım için kullanmak zorundayım krem , baya büyük ve çatlayınca kanıyor falan.
Pavlov Benim de çıkmıştı hamile oldugumu öğrendiğimin ertesi günü 😂 Ama ilaç almaya gittiğimde vermediler kullanılmıyormuş hamileyken canım
Feslegenyavrusu Benim de cıktı dudagimda 2 kez, tedavi edilmezse kötü dedi doktorum ve zoviraks vermişti.
snil Evinizde aloe vera bitkisi varsa onun jelini sabah akşam sürün. Eşimde kocaman çıktı ve kaşıntısız, acısız 1 haftada kuruttu. Evinizde yoksa çiçekçilerde falan da satılıyor tavsiye ederim