Simsim6 birtutammutluluk ayy cok sevindim gozunuz aydin darisi basima😍nasildi sanci evresi o 6 saat ve dogum ani asiri merak icindeyim suan😁bebis nasil
birtutammutluluk Simsim6 cok teşekkür ederim. :) ben sunu cok iyi fark ettim. Sancının şiddeti insandan insana değişiyor. Az bi sancıya dayanamayan insanlarda var, inletecek sancıda ıh bile demeyenler var. Ben ilk örnekteki gibiyim. 😁 🤫 bebekte iyi ablası 😁
birtutammutluluk tugbadm sakın korkmayın. Bu sizin acı eşiğinize bağlı diye düşünüyorum. Benimki cokkk düşük bunu biliyordum zaten adet sancısında bile ağlardım :) dayanılmayacak gibi düşünmeyin sakın. Allah kimseye dayanamayacağı acıyı vermez sadece ben biraz cok bağırdım. Korkmayın diye uzattım iyice 😁
tugbadm birtutammutluluk teşekkür ederim ama korkuyorum olur ya dayanamıyorum dersem diye Allah yardım ediyor değil mi bir şekilde
birtutammutluluk tugbadm sakın korkma. Anne olacaksın sen cesaretli olman gerekiyor. Tabiki allah sabrını öyle veriyorki içimizden can çıkıyor illaki zorluğu olacak. Boşuna değilya “cennet annelerin ayakları altındadır” sözü. Ben yaptıysam inanki herkes yapar 😁 ve sancı çekerken birinin sürekli belini ovalamasını iste cok cok rahatlatıyor. Allah hepinizin yardımcısı olsun ❤️
birtutammutluluk tugbadm heleki normal Doğuma müsaitsen dayanamıyorum deme sakın. İlk gün ayaktaydım ben :) ve için öyle temizleniyor ki. Cekiyosun ama değiyor ufak tefek agrılardan başka bir şey yok.
tugbadm birtutammutluluk müsaitmişiö canım Allah razı olsun onun için istiyorum ama korkmuyor da değilim yani
birtutammutluluk tugbadm inşallah ağrıların acıların hafif geçer. Bumuymus ya dersin 😁 ve ben hep kendimi teselli ettim. Biticek, geçecek az kaldı doğunca hiç bi acı kalmayacak. Vs vs. Zaten doğunca öyle bi rahatlama geliyor ki :)
Derderya birtutammutluluk dogum hikâyenide bekliyoruz canim seni takip ediyodum surekli postta yazışmaların denk geliyodu gozun aydin bu arada bende 37 yim her gidisimde nisan geldimi diye bakıyorum ☺
birtutammutluluk Derderya inşallah yaZıcam canım. Minik bebekle biraz daha tecrübeleneyim sizlerede faydalı bi yazı yazmış olurum :) cok teşekkür ederim. Allah sizleride hayırla bi avazda kurtarsın inşallah ❤️
busraanneoluyor birtutammutluluk yaaa nasıl oldu sezeryan mı neler hissettin hepsini duymakmistiyorum uyguladın mı peki dediklerimi 🙈🙈🙈❤️❤️❤️💕💕💕hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı büyütsün
birtutammutluluk busraanneoluyor amin allah razı olaun :) sezeryan değil normal oldu :)) sancı esnasında nefes egzersizi yaptım gerçekten iyi geldi. Cok teşekkürler ama ağızdan al ağızdan ver o anda aklıma gelmedi, yapıcam diyodum ama orda olmadı 😁
Siracin_annesi birtutammutluluk benımkıde her aradığımda alo bile demeden doğuruyon mu aşkım diye soruyo 😁
birtutammutluluk Siracin_annesi sizde tam tersi öyleyse 😁😁 ben aradığımdada niye durduk yere arayıp korkutuyon diyodu 🤣🤣
busraanneoluyor birtutammutluluk birtutammutluluk cok sevindim o an tabi. Artık nasıl bir sancı ise dogal olsun sağ sağlim kucagına alıssın darısı bana insallah 🙏 🙏 🙏 🙏 bnde normal istiyorum ama bebegimm irinolursa zor olur dedik doktorum ne yapıcam bilmiyorum acaba yapabilir. Myiim 🤰
birtutammutluluk busraanneoluyor tabiki yaparsın :) allah bu gücü kadınlara vermiş :) kac oldu suan bebeginin kilosu ? Bizim kucuk bey 3030 gram dogdu :) insallah sende burdaki tum annelerde kolayca dogurursunuz :)
busraanneoluyor birtutammutluluk masallah masallah valla 32. Haftada 2100 Dü suan 35 deyiz bakalım cuma günü ne olacak bacak boyunda uzun boyda var kemikler falan kilo artkk ne cıkar bilmiyorum ama saglıkla gelsinler insalalh 🙏🙏🙏💕❤️❣️🤰😍😘😍
busraanneoluyor birtutammutluluk normal dogum sonrası tuvalette yanma oluyor mu saha sonradan doktor gelip sürekli alttan bakıyor mu hastane e de merak ediyorum 🤔🤔🤔🤔
birtutammutluluk busraanneoluyor sağlıklı gelsinler yeterki kilosu onemli degil. Yani zayif diye abartmaya gerek yok. 36. Haftada 2400gramdi az diye tedirgin oldum. Biraz zayif dogdu kiyaslarsak baskalari ile ama saglikliya cok sukur kilo aliniyor bi sekilde takmaya gerek yok :)