Esme Kızlar merhaba ben 12+4 haftamdayım . Yediğim herşey inanılmaz gaz yapıyor. Akşama doğru 7 aylık hamile karnına ulaşıyorum desem abartı olmaz . Çok rahatsız ediyor beni . Yaşayanınız oldu mu ? Neler yaptınız ?
gzmuygn Esme al bendende o kadar.16+1 im Afedersin Gaz çıksın diye çok uğraşıyorum ama yok .süt çok yapıyor bende.Mandalina falan.Onlardanda uzak duramıyorum.Baklagillerde yapıyor biraz nohut fasülye falan.Ama önüne geçebilceğimiz bir şey değil bence hamilelikte.💁🏼
aslikls3 Esme hamileliğimin başından beri çok gazlıyım ben de ve engel de olamıyorum artıkkk bununla yaşamaya alıştım :D
Glybskl Esme hamilelik belirtim olarak gaz oldu ne kadar sıkıntı yaşadım ve hala yaşıyorum anlatamam kalbime kramp giriyor resmen gazdan ☹️ 35+5 hamileyim bi çözüm bulamadım ben bu konuya ne soda ne başka bişey rahatlatmıyor beni inşallah sen çaresini bulursun 🙏🏻
Esme Glybskl 12. Haftaya kadar yediklerimi çıkarıyordum kusarken ama son bir haftadır sadece gaz kusuyorum dakikalarca sürüyor ve artık endişe ediyorum çocuğa birşey olacak diye
Glybskl Esme bugün doktorumdan öğrendim canım eczanede humananın kimyonlu çayı varmış ondan alabilirsin tavsiye ederim dedi bir su bardağına bir tatlı kaşığı yetiyormuş ben alıcam sende al istersen Doğumdan sonra da devam et bebeğine geçmesin sütünden gaz dedi
turker_meryem_yavuz Humana nın rezene çayı gaz sancılarına bire bir ben kendim bile içtim çok iyi geldi rahatlattı baya ilk haftadan sonra bebeklerinize içirebilirsiniz ılık ılık çok iyi geliyor.