ozlemkaramann Merhaba hamisler 27 haftalık hamileyim ve malesf grip oldum boğazım falan yanıyor ilaç içmiyoruz malesef. Önerebileceğiniz neler vardır grip için...
pyymamm ozlemkaramann bazı boğaz pastillerini kullanabilirmişiz eczacı tanıdığım söyledi bi arastırın isterseniz. Ve ballı süt baska bsy içme dediler ıhlamur bile gündür bir fincandan baska içilmemeliymiş bilginiz olsun. Birde cocukların kullanabildiği burun spreylerinden verdiler bana doktorumun söylediği markadansa fizyolojik serum diye verdiler onunla toparlandım bende ama boğaz ağrım hemen gecmişti pastil kullanmadım
ozlemkaramann Mervenurysr 2 gündür ballı limonlu su sıcak su içiyorum ancak pek fayda etmedi bu sabahta zencefilli olarak içtim bakalım
Ltfy Bende mandalina suyu sabah akşam, ve nar yiyerek 3günde atlatmıştım havale geçiriyordum neredeyse. İlaç kullanmak istememiştim bitki çaylarından da korkuyordum bunları yaptım allahın izniyle 3güne topladım. Çok geçmiş olsun
ozlemkaramann pyymamm çok teşekkürler. sağlık ocağında kontorulum var orada ki ebeye soracağım bakalım o ne önerecek