Leyla_Alexandra Kkzlar merhaba beni hastaneye aldılar enfeksiyonum var diye ve ciğer geliştirici iğne yapıcaz dediler aranızda aynı şeyi yaşayan var mı? Riskli bir şey mi bu doktor bana hiç bir şey söylemedi sadece enfeksiyon çok ilerlememiş dedi
Zeyk Leyla_Alexandra bebeğinin ciğerleri gelişsin diye yapılan bir iğne işte erken doguma karşılık bebeğin için yapılan yararlı bişey.
Guguk Leyla_Alexandra ilerleyen enfeksiyon erken Doğumu gebelik zehirlenmesini vs tetikler. O süreçte erken Doğarsa ciğerlere gerekli olan sıvı tamamlansın diye ciğer geliştirici denilen iğneyi yaparlar. Yoğun antibiyotik tedavisi alırsın inş erken Doğuma falan gerek olmadan düzelir. Şikayetlerin neydi ki?
ebrukavi-19 Bana da hiç söylemeden vurdular biraz bebegimin hareketleri durgunlaştı ben sorduğumda yararlı bisey dedi
Leyla_Alexandra Guguk antibiyotik de veriyorlar .. idrarımı yaparken çok hafif yanma oluyordu ve kaşıntı .. doktor şanslısın ki daha yeni enfeksiyon tutmuş dedi bebeğe geçseydi zararlı olurmuş
TwinsmomDA Peki simdi durumunuz nedir? Ayni sebeple suan bende hastanede yatıyorum ve açılmam var. Bütün müdaheleler yapıldı ama iste sonrasında noldu?
Gzd2106 TwinsmomDA çok geçmiş olsun kızlar kaç haftalık hamilesiniz. Benimde enfeksiyonum var ama henüz daha ilaca başlamadık
Nur-11 34 haftalığım benimde var enfeksiyonum hem kanda hem idrarda ama bana endişelenecek bişey olmadığını söyledi antibiyotik kullandım hatta geçmedi geri yükseliyor hangi doktor dogruyu yapıyor şimdi 🤔