Elif272727 Gebelikten önce apseli kıl dönmesi çıkmıştı kuyruk sokumumda 30. Haftamdayim ağrı tekrarladı apsesiz ama aranizda aynı durumu yaşamış yardımcı olabilecek var mı 😭
KubraCemal Elif272727 ilk hamileliğimde yaşamıştım hafif orayı uyuşturup temizlemişlerdi çok şişince durdurmuyor ağrısı😔
duygusm Elif272727 Ufak bir işlemle apseyi boşaltabiliyorlar ama orası tamamen alınmazsa tekrar ediyor diye biliyorum. Büyümesine izin vermeyin, doktorunuz uygun yöntemi belirleyecektir.
Kuzucuklarim Elif272727 hamile degilken ameliyat oldum. Benimde kuyruk sokumundaydi. Baya derinde ve buyuktu. Hamile iken nasil olur bilmiyorum ama acisini biliyorum. Cok gecmis olsun doktora bir gidin gecici cozum bulurlar.
KubraCemal Elif272727 benim ki baya büyüktü Canım o yüzden temizlenmesi gerekti seninki geçer belki inşallah
Minemasal Benmde hamilelikten önce olmuştu kücük bir operasyon ile apse boşaltımı yapılmıştı. Şuan 24 haftalık hamileym 6 haftalıkken tekrarlamıştı. Lokal aneztezi ile apse tekrar boşaltılmıştı :(
eda06nur Minemasal kıl dönmesi sorunu şu anda bende de var :( apse olmadan boşaltma işlemi yapmıyorlar mı duramıyorum ağrısından