Asellinannesi Bende babymalden prego quatro aldım 1840 tlye çok kalıtelı ve hafıf yormuyo cok kucukde yer kplıyo çok bgnerek aldım bklm lullandımdada memnun klırım inşllh❤️❤️
S3vilay ilkanneligim bizde Kraft leon aldık internetten 1400 liraya indirimli üründü. Çok pahalı bi ürün istemiyorduk görünce çok beğendik araştırdık gayet iyi yorumları vardı hemen aldık elimize ulaştı herseyi çok basit ve konforlu gözüküyor ins :) küçük kız rahat eder 🥰❤️
Nefesmom ilkanneligim ben travel sistem bir bebek arabasi aldim hemde baya uygundu fiyati araba geldi bekledigimden de güzel geldi hatta. Noktabebeistanbul sayfasindan aldim inceleyebilirsiniz.
Kucugum51 ilkanneligim alacam canım magaza baktım guzel kullanıslı duruyor fiyatına gore ıdeal 900 tl fiyatı var
ZulemEsra ilkanneligim ben cadillac aldım, eltimde onu kullanmıştı ilk çocuğunda çok memnundu. Bende kurdum kullanışlı görünüyor ama biraz pahalı 😕😂
Mebos ilkanneligim https://i.hizliresim.com/BOB2mM.jpg bende progo aldım kullanımı hafifliği çok Houma gitmişti
Cagla06 ilkanneligim kesinlikle begeniyorsanız alın derim ben 11 Kasım indiriminde n11den almıştım 1100 tl ye muhteşem ötesi aşırı rahat sürümü ve hafif eşimle bayıldık arkadaslarımızda cok begendi.