3_kalp 3birden maşaallah evet büyüklerimi benımkiler 4 ve 2 yaşında iki oğlum var şimdi de kızım olucak 😊
3_kalp 3_melek_annesi anladım cnm hakkımız da hayırlısı neyse o olsun inşalh bende o an karar vericem sanırım içimden o an ne gelırse birz da doktoruma bağlı bakalım sizin cocuklar da büyükmüş yine benım büyüğü sizin küçükle Yaşıt🙈 iki oğlum var bu üçüncü süpriz oldu ☺️
3_melek_annesi 3_kalp oyyyy allahim yardimciniz olsun ben.benimkilere kucuk diyordum ama. Hayirlisi olsun herşeyin
Leyla9292 3_kalp ben özele olmayı düşünüyorum ilk sezeryan im da özelde genel oldum çok rahat geçti ikincisi spinal oldum devlete berbat geçti çok kötüydü on gün acil de sabahladım şimdi yine genel istiyorum dedim özelde.
3_kalp Leyla9292 neden zor geçti spinal amelıyatnz ne gibi şikayetleriniz oldu genelde nasıl geçti süreç ?
Hiranurhilal 3.gebelihin 2normal dogumum var ama bunu sezaryan istiyorm cok zormu yasayan bayanlar toparlanma agrilar vs
3_kalp 3birden aaa 30 hafta ve hala belli dgl mi göstermedi demek kendını kız olma ihtimali yüksek ozmn bence 🙈Rabbim gönlünüze göre versin inşaallah tabi en önemlisi hayırlı ve sağlıklı olması 🙏🥰❤️
Hiranurhilal 3_kalp ben sadece istiyorm doktor hayir diyor suni sanci aldim heo ve kilolu bebek oldu korkularm var
Leyla9292 3_kalp genelde çabuk ayaklandım özelde oldum ama spinali devlete oldum çok kötü baş boyun bel ağrıları çektim on gün acil de kaldım çok feci bir süreç geçirdim onun için şimdi özelde yine genel olmayı düşünüyorum..
3_kalp Leyla9292 acaba amelıyathanede boynunuz üstünüz açık mu kaldı ki çünkü orası çok soguk oluyor çok dikkat etmeleri gerek edilmediğinde böyle ağrılar oluyor hiç bi yerin açık kalmaması iyi örtmeleri gerek
3_kalp Hiranurhilal devlette mi yapcaksnz özeller para için norml de kabul etmesi gerek yada doktorunuz iyi gerçekten , akışına bırakın bence sezeryan da hiç kolay dgl çünkü