3_kalp Dua38 aynen canım eninde sonunda bu bebiş öyle yada böyle doğacak artık sayılı günler inşlh hakkımız da hayırlısı olsun ikisi de illaki zor olucak hiç biri kolay olmayacak
Dua38 3_kalp Öyle tabiki Rabbim zor dedigimiz seyleri kolaylaştırsın inşallah yar ve yardmcmz olsun kesik yine ayni kesik acı yine aynı aci ama her zorlukta bir kolaylik verir Allah dua'yi kesmeyelm yeterki ☺
GoncAli 3_kalp canım sende de KELOİD var. Bende de var o. Yara herkeste farklı iyileşir. Malesef bizlerde kabarık kırmızı leke gibi oluyor.
GoncAli 3_kalp ben doktorumdan rica ettim. Once o kırmızı kabardığı alacak sonra ordan kesip tekrar dikecek bakalım ne olacak.
3_kalp GoncAli benım ikincide öyle yaparız ddi ama yine aynı cnm kesik oluyor ve yine duzelmıyor ki malesef
Ayse_58 Kızlar doğumum mayısta ve sezeryan olucam ilk çocuğum sezeryan olmuştu sorum şu şimdiden mayısa şu güne sezeryan yaparız diye gün alınabilir mi doktorla siz ne zaman karar verdiniz doktorunuzla sezeryan gününüzü çokmu erken şuan
Minigim_ Ayse_58 son zaman belli oluyor genelde bende mart sonu diye düşünüyorum çünkü 4 nisanda40 hafta olcaz. Ilk kızım 38+4 de ağrıyla gittim sezeryan oldu buda beklemezse 38 de alır
Dua38 Ayse_58 Valla cnm ilk muayenemde sonraki muayene tarihlerim yaptirilacak olan testler günleri ile birlikte ve doğum tarihim yazan bi kağıt verdi doktorum ona göre hareket edyoruz iste ekstradan bi sknti olursada gidiyorum ben 3.doğum olacak ins.hepsinde de ayni doktoruma gidiyorum ☺
Karakuzuu Ayse_58 benim çok baştan belliydi mesela. 38 de alalım demişti Cumartesi ye geliyordu tam 38. Hafta sonu olduğu için çocuk doktoru yok diye dedi Cuma dan alalım istersen dedi. Bende olur dedim 20. Haftalarda karar verdik günüme yani.
Dua38 Karakuzuu Yok cnm devlet e gitmiyorum Özel hastahaneye gidiyorum ilk 2013 ten beri kadn doğum dr aynı memnun oldğum için de degistirmiyorm