Canimoglumkubra Kızlar bugün sabah doğum yaptım ve bebeğimin solunum sıkıntısı var bu durumu yaşayan varmı ve kuvezde kaç gün kalır çok korkuyorum lütfen Dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun 🙏
Kumsalinannesii Canimoglumkubra canım öncelikle geçmiş olsun üzülme çok kalacağını sanmıyorum. Benim başıma gelmedi ama bugün hastanedeydim bir anne 10 gün kalacağını söylemişti solunum sıkıntısından.. ins o kadar sürmez sizin 🙏
Netdlxx Canimoglumkubra 1 hafta kadar kalıyor ama hiç merak etme benim yeğenim de aynı problemden kaldı birkaç gün önce taburcu olduk
Seda5892 Canimoglumkubra çok sıkıntılı değil ise solunum bir kaç saat için de bile verebiliyorlar. Geçmiş olsun csnım
Canimoglumkubra Kumsalinannesii inşallah Kurban olduğum Rabbim tüm bebekleri içi sırada benim yavrumuda.kirusun inşallah
_Merius_ Canimoglumkubra canım hiç panikleme inan kuvöz düşünüldüğü gibi korkulacak bir durum değil bebeğin hazır olduğunda hemen yanına gelecek sen bu süre içinde uyu dinlenmeye çalış çünkü o minik kuzucuk gelince uykuyu biraz özleyeceksin 🥰 sakın endişelenme minik bebeğin çok emin ellerdedir 🙏🥰🙏🥰 allah sağlıkla kucağına ulaştırsin inşallah 🥰
Busraae Canimoglumkubra canım sonuc ne oldu? Benim bebegimde aynı durumdan küveze alındı kac gün kaldı bebegin