duyguyilmaz Nmnmn herkesin sureci farkli doktorunuz ne derse ona uyyun. Bana 3 ay denmisti tanidigima 4 bir baskasina sadece 1 ay. Adete gelince 45 gune kadar olmayabiliyo eger hala da gelmezse doktor dogum kontrol hapiyla tekrar duzene sokmak isteyecektir.
Berryberryberry Aysegulum27_ öncelikle geçmiş olsun. Ben de 9 haftalıkken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve iki hafta kadar farkedilmemişti. Kürtaj oldum kan uyuşmazlığı iğnesi oldum ve 3 ay korundum. 4. Ay’da hamile kaldım. Hem de polikistik over, adet düzensizliği ve fazla kiloma rağmen... ilk adetim 47 gün sonra oldu. O zamanlar aşamam sandığım duygular nedeniyle çok zor geçirdim süreci. Fakat şuan 16 haftalık hamileyim. Her doktor kontrolümde hala bir sorun bir sıkıntı olur mu diye gergin oluyorum. Bu sanırım anneliğin doğasında olan bir şey. Bebek Rahime düştükten sonra annelik koruma içgüdüsüyle başlıyormuş bunu anladım...
Smgkru gamzeozer16 isteğe bağlı olmadım ben hiçbir şekilde kalp atışı duyulmadı riskliydi ve doktorum eğer almazsak seni zehirleyecek dedi. Devlet hastanesinde isteğe bağlı yapacaklarını pek sanmıyorum açıkcası
Uadmr Merhaba kızlar bende yeni kürtaj oldum doktor ilişki ile ilgili bir şey demedi de acaba ne zaman süre sonra olursa sıkıntı olmaz ben kurtadan 20 gün sonra ilişkiye girdim korunmadan şimdi hata mı ettim diye korkuyorum
ecemtmr Aysegulum27_ Öncelikle geçmiş olsun kuzum. Bende 9 haftalıkken kalp durması sonucu 21 ağustosta kürtaj oldum, 37.gün adet oldum.(bu arada kürtajdan sonra patolojiden bir şey çıkmadı ama genetiğede yolladı benim doktorum +2 kromozomla oluşmuş hem down sendromu hem de edwards sendomu trizomi 18 ve 21 vardı bunu öğrenmiş olduk.) eylül ekim ayında korunduk kasım da olmadı hala hamile değilim umutlar gelecek aylara stres yapma sakın bak hamile kalabiliyoruz ben buna inanıyorum. İlk gebeliğim 11. ay da olmuştu çok stres yapmıstım ne zaman kafamdan atmıştım hamile kalmıştım ama nasip olmadı.
Yldzzyldzz Aysegulum27_ canm ben normalde 25 günde bir adet oluyodum kürtaj olduktan sonra 22. Gün adet oldum erken diye telaş yapmıştım ama doktorum normal olduğunu söyledi. Korunma da adet olana kadardı sadece. 3 ay sonra da tekrar hamile kaldım çok şükür🙏 İnşallah sizin de öyle olur 🙏🙏
[silindi] Aysegulum27_ kürtajdan sonraki 27. Gün adet oldum. ilk adetimi gördükten sonra hiç korunmadık. 2.ay hamile kaldım tekrar
Badevehande Kürtajdan sonra 1 ay geçti adet oldum kist oluşmuş diye 3 ay Doğum kontrol ilacı kullandım 1,5 yıl sonra bebeğim oldu
Aslikagan Aysegulum27_ 40 gün sürdü benim kanamam sonra bi 10 gün geçti adet oldum ben, 4 ay korun diyor doktorlar