Aysegulum27_ Kızlar 7 haftalık iken bebeğimin kalp atışı durduğu için 6 kasımda kürtaj oldum. Nezaman adet olurum sizce kaç gün sonra olur . Siz kaç gün sonra oldunuZ
Nmnmn Aysegulum27_ çok geçmiş olsun😔 bende aynı haftadayım muhtemelen bizde haftaya sonlandırmak zorunda kalıcaz😔 küretaj sonrası ne kadar korunmak gerekiyormuş bi bilginiz var mı
duyguyilmaz Nmnmn herkesin sureci farkli doktorunuz ne derse ona uyyun. Bana 3 ay denmisti tanidigima 4 bir baskasina sadece 1 ay. Adete gelince 45 gune kadar olmayabiliyo eger hala da gelmezse doktor dogum kontrol hapiyla tekrar duzene sokmak isteyecektir.
Ozlemcyln Aysegulum27_ benim kanamam 10 gün sürmüştü kendiliğinden düşük olduğu için doktorum korunmama gerek olmadığını söylemişti kanamam bittikten sonra adet görmeden 18 gün sonra tekrar gebe olduğumu öğrendim şuan 9+1haftalık hamileyim
Nefesimmm Aysegulum27_ rica ederim canım hiç kafana takma bak cok şükür hamile kalabiliyorsun rabbim yine nasip eder hiç kalamayanlar var içini rahatlat hiç düşünme cok şükür bende 3 ay sonra hamile kaldım 16+4 olduk bile rabbim isteyen herkese nasip etsin kuzum bende yaşadım 7 haftalık kadar gelişmiş kalbi durmuş.
Eceveannesi Aysegulum27_ hemen geldi bnm kanamam adet gibi 5 6 gün surdu hatta tuvalette girince afedersin parçalar geliodu temizliomus vucudd ana herkesin farklı cnm