Baloglum93 28+4 günlük olduk bebeğin ayakları aşağı da çok canım yaniyo ayakları çok hareketli çatı kemigime çok baskı yapıyor sanki makatima bile tekme atıyor artık baş aşağı dönsün istiyorum 🙏🙏🙏🙏
Akademisyenanne Baloglum93 bas asagi durdugunda daha da zorlanicaksiniz. 29. Haftada dondu bebegim. Bas asagi durdugu icin surekli idrar hissi, cati ve kalca kemigi agrilari vs var. Ayaklariyla da kaburgami kirmak uzere🤦🏻♀️
Zade Baloglum93 Valla başaşağı daha zor canım .. sürekli vajinana basınç yapıyor ve yürümene engel oluyor bu durum
Hilaliko Baloglum93 bende 28 haftlıgıö benım ogluşta ters suan dun bole Makatıma bırsey oldu sandım belkıde ondan 😄 bak senın yzını ıyıkı okumusum
Seda_123 Baloglum93 Baş aşağı dönsün niye istiyorsun o daha zor canım benim 29 dan beri baş aşağıda baskı yapıyor yürürken bile hissediyorsun insan rahatsız oluyor dakika başı tuvalete gidiyorum
Baloglum93 Akademisyenanne valla bu dediklerinin hepsi şuan bende var her şekilde sıkıntı oluyo demek ki
27_ Yalniz ayaklar yukardayken daha kötüm kaburgana batiyor o ayaklar. Ic organlarin çürüyor gibi aciyor. Allahim cok zor. Hele bi de bebegin iriyse yandin.