Prensesannesi0 Kızlar 35+1 günlüğüz 2,500 dedi doktor bugün iyi mi ? Sizin bebekleriniz kaç kilo haftasına uygun dedi doktorum ama bana az geldi 36. Haftayı kapsadığı için ?
Doluemel Prensesannesi0 ben 35+0 da gttigimde 2430 iri bir bebek olmicak demisti doktorum saglikla dogsun tum bebisler kiloya takilmayin ben oyle yapiyorum artik😊
Merveplnc Prensesannesi0 canım doktor bir sıkıntı görmediyse takılma bence zaten son haftalarda fazla kilo alıyolar 3 kilonun altında doğmaz merak etme 37+1 de 3.800 demişti iri bebekti benim 37+6 da 4.350 doğdu🙄 ölçümlerde yanılma oluyor 2.500 diyo doğsa şuan belki 3 kilo yarım kiloya kdr oynama oluyor
Akademisyenanne Prensesannesi0 35+2’yiz. Dun sabah muayene oldum. 3100 kg geldi kilosu. Boyu da 49 cm. Bir hafta onden gidiyor gelisimi.
Akademisyenanne Prensesannesi0 bulursunuz, ultrason cihazlari eksik ya da fazla tartabiliyor. Sıkmayin caninizi. Kilosu fena degil bebeginizin. Benimki iri oldugu icin sezaryan ihtimali var. Normal dogum istiyordum ama bakalim hayirlisi🤷🏻♀️ Kilosu onde olunca da normal doguma sicak bakmiyor doktorlar. O yuzden kilosuna takilmayin hic.
Mervenurysr Prensesannesi0 35+0 da 2300 dü bebeğim, benimkide uzun ince bir bebek , hatta karnı 1 hafta geriden geliyor ama dr kafaya takılacak birşey değil demişti düzenli kilo alıyor şükür