Smyye-25 Prensesannesi0 ne bılıyım ya herkes popıs popıs kılolarını soyleyınce bnde mı anormallık var dyom bazen😂
Gamzeli_1 Prensesannesi0 canm günümüz aynı benim 2800 dedi ama denildiği gibi olmuyor okudklarma göre haftasına göre kilosu az olanlarda var o yüzden gönlünü ferah tut sağlıkla alda kucağına
[silindi] Prensesannesi0 canım ultrason da 500 gr artı yada eksi çıkıyor ya 3 ya 2 doğar doğana kadar inş 500 gr daha alır
Mutlu_anne2 Prensesannesi0 bence kilosu gayet iyi çünkü bende şeker var 32+1 de oğlum 2600 kiloydu doktorum 35+6 haftayla uyumlu dedi tamam benimki çok önde ama şekerden dolayi seninki haftasına göre uyumlu bence
Ltfy Prensesannesi0 ne güzel planşamışsınız doğumunuzu karar vermişsiniz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏
Sevda15 Prensesannesi0 allah sanada hayırlı doğum nasip etsin canım sende yavrunu sağ Salim kucağına al inşallah 🙏
Elisaalya Prensesannesi0 ben kizimi 37. Haftada 2700 kg dogurmustum birde preeklamsi sorunum vardi şükür herhangi bi sorun olmadi dogduktan sonra kisa surede toparliyolar zaten caninizi sikmayin
Fyz2014 Sevda15 nasıl oldu Doğum suyun falan mı geldi niçin 36 haftada oldu acaba beni de erken Doğum korkusu sarıyor ama 36 hafta yine de iyi çok şükür
Sevda15 CAnım kordon dolaşmasından dolayı hareketlerini az hissetmeye başlamıştım doktorum riske Atamam dedi çok şükür şok sağlıklı bR doğumum oldu srjde hiç korkma