Neslihan7153 Kızlar 36. Haftadayız ne zmn hurma yemeye başlamam gerek bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi
Iimran Neslihan7153 hurma rahim ağzını yumuşatıyo son haftalarda yenilmez mi 36dan sonra bence ben öyle yaparım belli mi olur açıklık oluverir 😊
Uzunyolculugumuz Neslihan7153 36+1 bugün doktora gittim hurma yemeye başla merdiven çık yürüş yap dedi doktorum
3bebe1anne_2021 Neslihan7153 ben baya gördüm.gerci doğumdan sonra yaklaşık bir sene yemek.istemedim çok yedim 😂 gergin yürüyüş hareket ve hurma gerçekten doğumu çok kolaylastiriyo sadece 4 saat sürdü doğumum toplamda sancilarla beraber. gerçi herkesin bünye farklıdır inşaallah hepimizin doğumu kolay olur sağlıkla kucaklarimiza alırız evlatlarımızı 🤲🤲
Aleyy00 Ben 36.haftamda başladım aç karnına günde 3 kere yiyordum. 1 cm açıklıkla yatışım verildi 4 saatte tam açıklıkla doğum yaptım ilk doğumun bu kadar kısa sürede olması şaşırtıcı demişti doktorum😃 tabi bir de yürüyüş kesinlikle her gün yürürdüm
Bebek1 Muhammed_123 Aleyy00 Ben 14.haftayım ama sağlıklı olduğu için bazen yiyorum hurma acaba şmdi yememem mi gerekiyor ki fikri olan var mı
Esraygtf Aleyy00 bende 36 da hurma yemeye basladım 36+4 de acılmam vardı ne kadar etkisi vardır bilmiyorum ama benimde 1 cm yatış falan vermedi doktor🤷🏼♀️
Aleyy00 Bebek1 SaadetMurat doktoruma sormuştum her gün olmamak şartıyla ye hurmanın bebeğine de faydası çok demişti, son haftalar düzene otuttur ve her gün 3 tane ye demişti bende öyle yaptım
Aleyy00 Esraygtf canım ben gittiğimde 5 dk da bir gelen sancılarımla gitmiştim nişanım da gelmişti o yüzden yatışımı verdi
Esraygtf Aleyy00 hııı anladımm bende sancı cıkmıyor hatta 1 cm acıklık olduğunda bile nasıl oldu anlamadım hiç ağrım olmadı 😂