Gamzee00 Kızlar merhaba iki gündür çok kötü boğaz kaşınıyo gıcık ve öksürük mevcut doktora gidip ilaç kullanmak istemiyorum daha doğal yolla halletmek istiyorum benim gibi olan arkadaşlar neler kullandınız nasıl geçti önerilerinizi rica ediyorum 🤗
yarennn79 Gamzee00 annem bana her zaman ne kadar doğru veya batıl inanç bilmiyorum ama bebegin saçları çıkarken boğazın çok kasinacak diyor
Emek Gamzee00 sicak su bal limon karabiber ve ilik su karabiber bogazlarizini yaksin mumkunse biraz fazla koyabilirsin 17 haftalik gebeyim bir ay once yasadim bogaz acimi busekilde atlattim
SevincSaracc 1dem kaşıntı sorununu bende yaşıyorum hamile alerjisi olmuşum doktora gittim krem ve iğne verdi çok şükür kremi kullandım bu akşam rahatlattı vücudum çok zorsunmuş kaşıntıya ki bogazıma vurdu
Gamzee00 SevincSaracc ay acaba bendemi senin gibi oldum bi anda noldu anlamadım 🥺 çok zor ama ya elimi boğazıma sokup kaşıyasım var o derece 😂😂
1dem SevincSaracc ay çok pis bir durum. Birşey yiyince de düzelmiyor yutkun yutkun bi hal oluyorum. Doktora da gitmedim ilça yazmaz diye. Evde bişeyler yapıyorum
SevincSaracc Gamzee00 ay canım ben postu yanlış okumuşum pardon benim kaşıntı vücudumda oldu alerji olmuşum vücudum artık zorsundu kaşınmaktan oda bogazıma vurdu ağrımaya başlamıştı 😊
Gamzee00 yarennn79 bizimkilerde miğden çok ekşicek diyo saçları çıkınca 😂 tuhaf bi bilgi evet şuan saçlanıyomuş bildiğim kadarıyla 18 haftadayım belkide olabilir ama ginede inanmak zor 🤦🏻♀️😂
Gamzee00 SevincSaracc anladım canım onu bunu bilmemde kaşıntının her türlüsü zor rabbim hepimize şifa versin 😘🤗
yarennn79 Gamzee00 o kadar çok batıl İnancımiz var ki inanmaya kalksak 9 ay yanariz inşallah bir an önce geçer allah yardimincimiz olsun