mnkfasulye Sweetblonde88 bana da son kontrolde fazla almışsın artık haftada 1 almaya başlıcaksın dikkat et demişti🙄
Busraemirr mnkfasulye amin cümlemizi inşallah :) sağlıklı sıhhatli şekilde kucağımıza alıp o hastanelerden çıkmayı nasip etsin rabbim
Islim123 mnkfasulye 18 haftalığız eksi 3 kilodayım biraz kilolu hamile kaldım ileriki zamanlara saklıyorum sadece 9 kilo hakkım varmış:)
Edanurrr @mnkfasulye 73.6 ile hamile kalmıştım 28+3 olduk 77.5 olmuşum boyum da 1.74🥰 ama bence kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyor yani benim gözlemlerim o yönde🤷🏻♀️
[silindi] mnkfasulye 62 kilo ile hamile kaldım şuan 35+4 haftalığım 79 kiloyum. 17 kilo almışım. Doktor alman gereken kiloyu çoktan geçmişsin dedi bakalım doğana kadar kaç kilo olcam 🤦🏻♀️
mnkfasulye [silindi] doğumdan sonra verirsin hiç takma kafana önemli olan bebişte sen de sağlıklı mısınız o gerisi hikaye😉
[silindi] mnkfasulye öyle tabi. Zaten şu saatten sonra yapacak birşeyim de yok😊 sağlıkla doğsunlar inşallah 🥰
Sema12 mnkfasulye ben 33. Haftama grdim 4 kilo almisimmm 1 haftada yarm kilo daha almisim daha da artk dkkat etcem 1 bucuk ay boyunca 😥😥