Fulla Kızlar merhaba bebişlerle beraber inşallah hepiniz çok iyisinizdir 😊🧿İzmir’de oturuyorum önerebilceğiniz hastane varsa cok sevinirim🙏🏻🙏🏻
Htc2020 Fulla insallah sizde iyisinizdir😊 ben tınaztepe hastanesi aylin barbaros a gidiyodum. Muayene ücretleri 100tl tahlillerden ek ücret alınıyor. Doğum ücretini bilmiyorum
Htc2020 Fulla bide çınarlı hastanesi var ordada muayene ücretleri 80 tl galiba tahliller için ek ücret alınmıyormuş 🙄
Doluemel Fulla muayene tahir ozgudere gidiyorum dogumu cinarli kadin dogumda yaptiriyor ben cok memnunum tavsiye ederim.
cerrah61 Fulla iyiyiz cok şükür Rabbim hep iyi etsin hepimizi hayirlisiyla kucaklarımıza alalım insallah 🌸🌸 ben Su Hospital a gidiyorum kuzum Doktorum Ümran Özer cok memnunum Allah razı olsun doktorumdan. Tavsiye ederim ☺️
Duygu35 Fulla benim doktorumun kendi muayenesi ilk iki doğumum medifema hastanesinde oldu çok memnun kaldım çok ilgili bi hastane temiz güzel güler yüzlü çalışanları bu doğumumda medifema da olacak 🤗
Duygu35 Yldzeyll dün doğum yaptım spinal öneriyolar karar size kalmış birşey ister spinal ister genel ben tüpligasyonda yaptırdım 4700 verdim toplam doktor ve hastaneye
ballicoreklerim Fulla Çınarlı kadın Doğum onur aldemir doktorum cok memnunum ikiz gebeyim nasipse yarın kontrolde konuşacağız doğum ücretini
Zeyneperest Fulla kesinlikle can hastanesini öneririm en büyük önerme sebebide bebek yoğun bakım olması bebek doğarken bebek doktoru ve eve ısıtıcı ile birlikte doğum anında yanınızda oluyor bu her hastanede bulunan bir özellik değil :)