Merhabalar, bende buraya güzel bir şekilde normal Doğum hikayemi yazmak için sabırsızlanıyordum ama olmadı, kul kurarmış kader gülermiş 🤷♀️ Günlerdir bende yazıyorum, suni ile normal doğumu deneyelim demişti doktorum yatış vermişti sonra bekleyelim dedi vazgeçti. Bugün tekrar muaynem vardı ve kuzum 3955 kg çıktı. Doktorum her muaynede bu kadar olamaz diyordu bugün aynı şeyleri söyleyemedi. Bebek 4 kiloya yakın olunca riske girmeyelim dedi. Eğer normal icin ben göze alıyorum dersen cuma en geç suni sancı ile doğumu başlatıyoruz ama çok deforme olursun dedi. Çocukta zarar görebilir dedi. Belki de hiç birsey olmaz bilemiyorum ama ben olacakları sana söylemek zorundayım dedi. Riske atmaya gerek yok dedi. Kuzenim de geçen hafta 3300 denilen bebeği 3910 doğunca gözüm kotktu açıkçası. Yarın sabah 10 da spinal anestezi ile Allah’ın izni ile kızıma kavuşacağım. Çok korkuyordum ama sanırım Allahtan gelene razıyım 🤲 insallah yarında aynı soguk kanlılıkla girerim doğuma. Dualarınızı esirgemeyin ne olur 🤲🤲🤲