Kubra18 Serife33 dikkt edin seker onemli hamillkte bebeqnz nsl seker olunca bebeklr sanrm iri oluyorms birz
Serife33 Tubaaaa 2542 gram ilk doğumum normal, izmir bunca kadın doğuma gidiyorum, doğum burada olmaz dedi doktorum, yıkıkdum bugün ebe arkadaşlarım var yardımcı olacaklardı, çok ağladım, tepecik araştırma hastanesine sevk ederiz dedi
Gizem35 Haftadayım gece uykuları çok zorlaşıyor bebeğin kilosu agırlasrıgından sağa sola dönerken çok zorlanıyorsun bunun dışında herşey çok iyi kızlarrr bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı 🙏🏻🤗
Kubra18 Serife33 ewt iyi bendede ilk oqlmda sekerm az yuksek cikmsti sonra duzelmisdi oqlumu 35. Haftada suyum bosldi doqrdm 2730du ama suan kizm 2400 .d .d
Serife33 Kubra18 dahiliye uzmanı olması gerekiyormuş doğum anında normal olursa bulunmaz riskli dedi doktor
Bengu86 Bızde 34 +1 gecen cumartesı sancı tuttu hastanede yattık ve cıger gelıstırıcı ıgne yedık bakalım kılomuz 2600
Kubra18 Serife33 aqlma bebisinde etkilenr allh bu yolda kimseyi darda koymzmerk etme ben ilk doqmmda beek makat qeliyrdu 35de sancim acilmm oldu 2 qun yattm hastanede 3. Gun suyum boslncda acil sezryna alindm oqlumda kuweze fln qirmedi sukur