Melis355 Cylnmrt mobilya canım ben şahsen odasını öyle dosedim tam takım park yataklar sabit kalıyor sallanmiyor bile
Cylnmrt Sadece fikir edinmek istiyorum şu an almayacam zaten kullananlar hangisi daha kullanışlı olur bilirler diye soruyorum
Deletedmom124 Cylnmrt ben daha yapmadım canım bir bilgim yok araştırmadim da 2 yaşına kadar düşünmüyorum tayin işlerimiz falan da var erteleyecegim bayağı sanırım
Hazel_sertkaya Biz bebek odası aldık çünkü kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim bezini eşyalarını kaldıracak ayrı bir dolabım yoktu. Zaten anne yanı beşiğinde 6 aya kadar yatabiliyor illa başka bir beşiğe ihtiyaç duyacaktım o yüzden hepsini takım aldık
Cylnmrt Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar ilk bebeğim olduğu için çok bilgim yok o yuzden sordum
Esmeler Benimde ilk bebeğim olacak inşallah. Yani ilk zamanlar için bebeğe oda yapmak bana pek mantıklı gelmedi. O nedenle park yatak aldım yatak odasına koyacam. Benden ayrı yatacak yaşa gelince en güzelinden bi oda yaparız inşallh☺️