Seyma-123- Merhaba anneler ☺️17 haftalık hamileyim. 3 gündür geçmeyen sol bacak ağrım var. Yatakta dönemiyorum gezmekte zorlanıyorum ve hiç geçmiyor. Bu durumu yaşayan var mı ? Neler yaptınız ? 😢😢
Hazal06 Seyma-123- Aynı beni anlatmışın. 3 gündür sol bacak agrım mahvetti beni helede yatarken çok zorluk çekiyorum
Derya6121 Seyma-123- bende 19 haftalıgım 2 aya yakın süredir sağ bacagımın içi inanılmaz agrıyor doktora gıttıgım her seferınde bebegımı gordugumde sormayı unutuyorum😍 yurumek uyumak inanılmaz zor vajina kemıklerımede agrı oluyor carsamba soracagım
Merveeex Benim bel bacak kalça agrım cok oluyordu magnezyum eksikliğindenmis. Doktoruna söylersen verir sana da. Suan 24 teyım bu haftada kramplar başlamıştı şükür gecti magnezyumdan sonra
Kbr_71 Bende 18+3 deyim aynı sol bacağımda 1 haftadır ağrı var çalışıyorum bir yandan ondan mı diyorum acaba
Seyma-123- Kbr_71 ben de çalışıyorum. Bütün gün ayaktayım ama geçen hafta istirahat almıştım. O sırada başladı
Merveeex Seyma-123- yok canım kalça agrılarım oluyor dedim cok şiddetli beni kirliyle resmen yatıp kalkamıyorum dedim magnezyum eksikliğinden dedi direk yazdı. Ayrıca günde bir tane maden suyu ve muz da magnezyum ihtiyacını karşılıyormuş sağlık ocağında hemşirem dedi
Nesibefirdevs Doktorunuza diyin tahlil isteyebilir istemeden de magnezyum eksikligi der size. Bence doktora gidene kadar netten arastirip magnezyum iceren seyler yiyebilirsiniz
Seyma-123- Nesibefirdevs hafta sonu gidebilirim doktora evet. Tamam çok teşekkür ederim hemen bakacağım