Heather Deletedmom47 12. Haftada erkeğe benziyor dedi çıkıntı oluşmaya başlamıştı 16 da net bir şekilde gördük😊
Nur55 Zemuda nasıl 22 haftaya kadar anlamamış ya ben de 22 haftalığım erkek benmde bi sürpriz olabilir mi yani 😂
bebisiminannesi Sedaekici canimm 10 ve 12 de yorum mu yaptı doktorun😃benum de 11 oldu merak ettim şimdi
Bsresra Banada 12 haftalikken erkege benziyo ama yanilma payimiz olabilir dedi bende hep kendimi erkege alistirdim icimede hep erkek doğuyor cuma ogrenicez bakalim
Sedaekici bebisiminannesi bi çıkıntı görüyorum ama kesinleşmesi için bekleyelim dedi. 14. Haftada kesin erkek dedi😊
Meleqimsin Bende 11.haftamda qittiqimde kıza benziyor demişti doktorum 15.haftamdada qittim yine kız dedi 😊
Bsresra Deletedmom47 mrb canim dun cinsiyet öğrenmeye gittik kendi doktorum %99kiz dedi sonra baska doktora gittim oda kiza benziyo ama 20.haftaya kadar bekliyelim.dedi ozaman net belli olur dedi kafam alak bullak oldu
denizz1009 Bana da 12. Haftada erkeğe benziyor dedi. Şimdi meraktayım değişme ihtimali olur mu diye 🙂
Gtekin Bana taaa 12. Haftada erkek demişti net yani diye şimdi 25. Haftadayım hala erkek 😂 kimi doktor görür ya 🤗