Derya6806 38+2 haftadayız doktor bacağının iki hafta geriden geldiğini ve down sendromu olabileceğini söyledi taramalarda hiç bi sıkıntı çıkmamıştı sadece bacak gelişiminin geriden gelmesi bi ihtimal dedi doktor aynı durumu yaşayan var mı acaba ☹☹☹
Melteeeem Derya6806 2 hafta dan birsey olmuyormuşki 2 haftaya kadar normal diyor du benimki de bir hafta geriden geliyordu şimdi topladık ta sıkmayın canınızı hatta göbek bacak çevresi 1 hafta öne kafasıda 1 hafta geriye düşmüş ben hiç takılmadım kafası niye böyle diye 2 haftaya kadar normal dedi doktorum 3 ve üzeri olursa uyarıyorum dedi ne efvamlı doktorunuz direk down sendromlu olabilir ne demek şimdiye kadar farketmemiş mi doğumunuz gelmiş nerdeyse
Betulyavuz Derya6806 cuma günü bende devlette doktora gittim 34+4 günlük hamileydim bana da doktorum bebegin kafası biraz büyük bacak boyu ise kısa down sendromu riski veya yapısal olabilir dedi . Taramalar temiz cıkmıştı . Yarın asıl doktoruma gidicem özele bakalım o ne dicek hayırlısı herşeyin Allah büyük .
shrbrk son haftalardasın. yaşanılan strese bak ya. 🙄 gelde doğur şimdi 😊 söyle karnindaki yavrucagina falancanın bebegi önde gidiyormuş 😁 sıkmayın canınızı. bir sey çıkmayacak insallah. dua edin bol bol
Derya6806 shrbrk sürekli dua ediyorum sağlıkla kucağıma aliyimda da yaşadığımız stresde önemli değil ama kafama takılıyo illa bi ihtimal olabilir mi diye ☹😞