Elislina 40 hafta olduk bugün. Sancım suyum gelmedi. Doktor tansiyonum yükseldi diye yatış yaptırdı gece suni sancı verip doğum yaptırcak. Dualarınızı eksik etmeyin🙏
Damlaveannesi Elislina Sağ salim kucagına alırsın inşallah canım😍 doktor normal dogum için genelde 41. Haftaya kadar bekliyor niye bu gece yatışını verdi ki 🤔
Minikmucizemm Allahın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına dualarımız seninle ne güzel dakikaalar kaldı bebişine kavuşmaya😊
Sibelgrsy Canım rabbim yardımcin olsun bı avazda kurtulursun ins benim içinde dua edin 41+5 olduk hiç sancı açılma yok yarın yatış verdiler önce rahim yumuşatıcı iğne sonra suni sancı vericekler okuyan herkes bol dua etsin lütfen
Elislina Sibelgrsy Allah sanada yardım etsin inşallah senle aynıyız benide bekleticekti ama tansiyon malesef yükseldi. Suni sancıdan korkuyorum
Sibelgrsy Elislina aminn canım benim tansiyon falan yok ama inan çok korkuyorum ilk olunca hele birşey bilmeyince dahada stres oluyor insan
Damlaveannesi Elislina Rabbim acil şifa versin inşallah bi sorun çikmadan bu serüveni bebişinle atlatırsınız ✋💕💕