ozgeenur Sizce hangi marka bebek bezi almak gerekiyo ben sleepy natural düşünüyorum ama kararsız kalıyorum yinede sizlerin tercihi hangi bez
Merve_kucuk ozgeenur Biz trendyolda fiyati uygun diye yenidoğan molfix aldık 120 adet içinde bebeğim doğduktan sonra duruma göre hareket edeceğiz☺
Deletedmom124 ayseenur yenidogana nasıl yetistireceksin canım onu yıka kurut en az 5 6 tane alman lazım
Oap_12 ayseenur ben dış bez aldım ama iç bezler çok pahalı geldi. Kendim yapayım diyorum ama nerden başlayacam bilmiyorum
gurcem ozgeenur molfix 62lı aldım aman cok almayın her bez her bebege gıtmeyebılıyor bıde ırı dogabılır yda hemen buyuyorlar kucukler elınızde kalır♥️
ayseenur Oap_12 ben 40 tane iç bezi 160 liraya aldım gayet uyguna geldi. Yundon ybb sayfasına baktınız mı
ays_ays ozgeenur instagram dan mühendisin oğlunu takip et orda her ürünü inceliyor yıldızlar listesi yapıyor en iyi içeriği olanları
Oap_12 ayseenur ben de almak istiorum. Siteye baktım da ne diye geçiyor. Rengi boyutu ve bezin cinsi nedir acaba?
Aysenur00 İlk bir ay Prima kullandık gerçekten çok kaliteli. Ama gereksiz zaten sık sık değiştiriyosun şiödi molfixe geçtik ve sızdırma vs yapmadı. Molfixi tavsiye ederim.
berf_16 ozgeenur bende ilkten trenyolda indirimde olduğu vakit bi 80 li sleepy natural aldım prima ya oranla daha iyi olduğunu söylüyorlar fakat bebeğimize neyin iyi geldiğini yaşayarak test ede ede çözücez belkide en markasız bez popişine daha iyi gelicek belli mi olur 😂