yasminidil merhabalar çok sevi
yasminidil
yasminidil merhabalar , bebeğinizi sağ Salim kucağınıza almanıza sevindim . Ben kendi adıma herhangi bir test yaptırmayı sıkıntılı buluyorum bu yüzden doktoruma imza karlılığı hiçbir testi yaptırmayacağımı söyledim . Yok şeker ölçümü yok bilmem ne . Çıkan ufacık sorun hiçbirşey olmasa bile stresten bebekte bir sorun olmasına sebep oluyor . Hiç bir testi yaptırmadım , ilaç vermek istediklerinde kabul etmedim . Almam gereken tüm vitaminleri besinlerden almaya çalışıyorum . Şöyle bir düşünce var kafamda “ Sürekli doktora gidemeyen , o vitaminlerin hapralın ücretini ödeyemeyen ,ya da benim gibi düşünüp bunlara ihtiyaç duymayan binlerce kadın var . Biz sadece hamileyiz . Bir mucize gelişiyor sayemizde ama biz hastaymışız gibi muamele görüyoruz . Şeker ,tuz,hamur işi kullanma . Et balık ye . Uzat gider . “ Çok uzattım sanırım ama doktorların bu genel tutumu beni çok kızdırıyor . Benim bebeğime de böbrekte büyüme var dediler , ilk başta telaş yaptım, şu an umursamıyorum . Elimden gelen hiçbirşey olmayan işler için tek çözüm dua etmek . Rabbim hepimizin çocuklarını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin .