Tgb2310 Ayy hamileliğin ilk haftarı bunu merak ediyoruz son haftada bi doğum yapsak dicez heralde ama. Ben 15. Haftamdayım normalde de göbeğim var ayırt edemiyorm çıktı mı çıkmadı mı🙈ama bi gerginlik mevcut sanırım büyüyorz biraz biraz😍
mucizelerininannesi Tgb2310 canım işte bi çıktı bi çıkmadı bende hiç göbek filan yok aksama kadar büyüyor yediklerimden de kaynaklı sabaha uyanınca küçülmüş oluyor ama var biraz yani kıyafetler olmuyor rahat etmiyorum atletim dar geliyor göbeğime sıkıyor karnımı mesela çıkmış birazcık 🤭🤭😂🤰🏻
denizadaalpp Tgb2310 5. aydan sonra öyle bi buyuyoki ...hele 35.haftamdayim görsen korkarsin gobegimi. sadece 5 kilo almama rağmen cnm
Tgb2310 mucizelerininannesi doğru haklıson aslında sabah bende bakıyorm bişe yok akşama doğru bi sertlik ve büyğmüşlük hissi. Sağlıklı sihhatli doğuralm inş
Cisem-22 Benimde çıkmıyor diye sevınıyordum 5 ay sonuna kadar kimse hamile olduğumu anlamadi ama 6. Ayım bitti şuan baya baya gergin ve göbeğim önde gidiyor 56 kılo idim şuan 68im😶
Tgb2310 Cisem-22 yaaa gerçekten mi sizin çok geç çıkmş bnm annemin teyzemin de karnı çıkmadı ama onların tekdi emin olamıyorm şimdi ben kendimden birazda kendinden göbüklü olunca hiç seçemiyorm😅
Cisem-22 Tgb2310 herkes iç karnın geniş fln dıyordu ama şimdi herkes maşallah maşallah dıye 6 ay için bile fazla fln diyorlar doktorumda kilo alma konusunda her kontrolde fazla kilo alıyorsun dıyor ama resmen diyet yapıyorum normalde bile daha fazla yıyordum su içsem şişiyorum 🙄
Tgb2310 Cisem-22 senin kilon baştan iyiymiş cnm bnm baştan out.84 le gebe kaldm şimdi 80 henüz daha yeni 4.ayımdayım 6da ne olurum bilmiyorm inş genel olarak çok kilo almam