SemihenayArslan Mine gece başlıyor sabah 10 a kadar sürüyor . Takıp edersenız ara ara gece ondorımleri yapıyorlar yine
SemihenayArslan Dilekk kuzum yok ya 😒 haftaya c.tesı randevum var 17 oluyorum herhalde keskin bişey der artık ☺ En son yüzde 70 erkek demısdı bakalım 🙈 Senın kesınlesdı mı peki
Dilekk SemihenayArslan benim hissetiğim çıktı erkek diye post atmıştım ya hani değilmiş doktor yanılmış kız😁
Dilekk Dilekk aynı haftalardayız ikimiz de bende pazar günü 16 oluyorum inşallah artık hissetmeye başladım sen de hissediyomusun hiç👼🏻 Cinsiyeti kesin netleştirmek için de ay sonunu bekliyorum doktor bidahaki ay gel dedi😒😒
SemihenayArslan Dilekk aaa kız mıymıs🙈Hayırlı olsun cnm benim ☺🤗Ben daha hiç bişey hıssetmedım ☹Gaz sancım oluyor başka da bişey yok valla 🤦♀️
Dilekk SemihenayArslan ben diler hocaya gidiyorum o dedi bi erkek bi kız diye işte 🙄sen Mehmet beye gidiyordun dimi canım 😊
SemihenayArslan Dilekk evet canım Mehmet beye gidiyorum ama o da kesin erkek demedi yüzde 70 dedi 😒valla şu belirsizlik kötü bişey ☹ Artık netleşsede bişeyler alsam 😐
Dilekk SemihenayArslan SemihenayArslan aynen yaa bende öyle valla geçen lcw gitmiştik öyle bebek reyonunda baktım içim gitti alamadım bişey bide benimki hepten belirtisiz bi erkek dedi şimdi kız dedi bidaha erkek derse vururum ben bu doktoru 🔫😁