brcaky Konak 'ta Erkan bey, Temel bey ve Gülçin Hanım , akademide Nuri bey, Marmara da Tuncer Bey öneririm. Nedenlerine gelecek olursak. Erkan bey ve Gülçin hanımla birlikte çalıştım ve doktorlarla çalışan biri o kişileri öneriyorsa gerçekten iyilerdir. Evet erkan hoca sezeryan yanlısı olabilir ama normal doğuracak bir hastayı da zorla sezeryana almaz. Ona gelen hastalar genelde sıkıntılı gebeler ya da eski sezeryanlar olduğu için olabilir. Hatta kendisinde ssvd yapan hastaya da denk geldim. Ultrasonu çok iyidir gözünden bişey kaçmaz. Evet kapısında çok beklersiniz ama yalandan ümit vermez açık açık konuşur ve samimidir. Gülçin hoca normal doğuma teşvik eder ve sabırlıdır. Bayan olsun ve normal doğum istiyorum diyenler ona gidebilir. Şahsen ben de onu düşünüyorum. Temel hoca da büyük ameliyatlarda ve serkülaj konularında iyidir.Doğumda da öneririm. Enerjik ve samimidir. Nuri Bey e hiç gitmedim ama kuzenim normal doğum yaptı bir arkadaşımda ameliyat olmak durumunda kaldı ve gayet memnun kalmışlardı. Tuncer Bey e kendim ce yakınlarımdan giden var. Ultrason konusunda iyi başından savar tarzda iş yapmıyor. Gösterip anlatıyor güzel bir şekilde. Ayrıca konak ı seçme nedenim epiduralli doğumlarını görüp şahit olmamdır. Epiduralli normal doğumda gayet iyi bir hastane. Ebeler de gayet ilgililer. Hastanenin tipini değilde kendi sağlığını ve bebeğin sağlığını, doktor ve hastane hizmetini önemseyenler tercih edebilir.