Busemasalpoyraz Baharkrgc seninki erkense benm ki dahada erken bacim ben 29+1bugun yikadm kiyafetlerni oglusumn 🤣
Mervazz Baharkrgc bende hazirladim 30+0 olduk bugun yikadim kuruyunca utuleyip yerlestiricem insallah
Beyzanurlina Baharkrgc 32 de yıkadım 33 de ütüledi eşim kuzum kaldırdım dolaba valla iyiki yapmısız diyoz ev temızlıgı hazırlıklar derken cok zorluyo gercekten🥺
Baharkrgc Zehra92 ya ben peluş battaniyesini bi tanesini yıkadım da kötü oldu sanki biraz şu nohut şeklinde olan battaniye pişman oldum yıkadığıma bide en düşük ayarda yıkadım
NERDOGDU Ben herşeyi yıkadım ütüledim. Bi tek hastane çantasını hazırlıycam. Onunda içeriği hazır sadece bavula yerleştirmesi kaldı. Onun dışında bi tek bebeğimin gelmesi kaldı. 🤭
Baharkrgc Ay o zaman ben geç bile kalmışım az eşyası var dedim ama bugün bi topladım maşaallah nasıl ütüleyecem hepsini 😀
Busemasalpoyraz Baharkrgc kiz cok zevkli bende aksam tv karsisinda utulicem heyecanlaniyorum onlara baktikcaa 😍😍😍
Busemasalpoyraz Bende valla utuleyip valize koyucam ben hic sevmiyorum son haftalara kalmasini odasini bile gecen ay hazirladim agirlastikca zor oluyor kizlar e doguma yakin ev temizligi vs derken bence hazrda dursn herseyiniz
Baharkrgc Haklısınız son ana bırakmak istemedim bide dün sancı falan girince ne olur ne olmaz korktum hazır olsun daha temizlik var
Busemasalpoyraz Baharkrgc kiz sorma normalde utuden nefret edeerm ama kucuk ya esyalar sıkıyo bi sure sorna vallah hahaha
[silindi] @Baharkrgc 33+5 deyim 34 olunca yıkayıp ütüleyip çantayı hazırlamayı düşünüyorum bakalım . Battaniye de dahil herseyini yıkamayı düşünüyorum