Nadis_cvk Kızlar merhaba, 14 haftalık olduk mide bulantılarım prilam dr kullanmama rağmen devam ediyo 2 gündür içim dışına çıktı resmen sizler nasıl başa çıkıyorsunuz neler önerirsiniz ?
Snglkmlalp Nadis_cvk ben de 14+3 oldum hala geçmedi mide bulantılarım. Ben de gece yatmadan 2 tane prilam içiyorum. Dün gene kustum. Ama sanki azaldı. Yani eskiden çok daha kötüydüm en azından artık bütün gün bulanmıyor. Her yediğim çıkmaya çalışmıyor. Buna da çok şükür.
NisaMomy Nadis_cvk benimde 13+1 oldu ama neredeyse bir bucuk aydır mide bulantısı çekiyorum son günlerde çıkartmayada başladım ne denedıysem geçmiyo malesef. Bide folik asiti ben akşamları içiyorum dr söledi oda mide bulantısı yapıyomuş.
Nadis_cvk Snglkmlalp ay benim de bugünler de çoğaldı gibi oldu sanırsam prilam dr de hiç bir işe yaramıyor anlayamadım ilacım bitti şuan doktoruma belirticem bunu belki başka bişey verir birde sabah tiroid için ilaç içiyorum yine kusuyorum öğlen folidik asit içiyorum yine kusuyorum ilaçtan da olabilir 🙃
Gunes24 Prilam ilk kullanmaya başladığımda çok işime yaramıştı. Ama sanki vücut bağışıklık mı kazandı nedir onu içmeme rağmen ben de sürekli kusuyorum 🤢
Nadis_cvk NisaMomy sanırsam doğru söylüyor ama bu sefer de akşam içince midem ağzıma geliyor yine aynı hesaba gelmiş oluyor folik asitlerin birde mide bulandırmayanı varmış onu sorup alacağım folidik asidim de bitmek üzere doktoruma soracağım 😌
NisaMomy Nadis_cvk valla canım inşallah çabuk atlatırsın ben artık kusarken ağlıyorum tiksindim artık😏