Merhabalar,9 ay boyunca bu uygulamada cok sey okudum yazdimm ,bi cok sey ogrendim.ve 14 kasim da ogluma kavuştum sukurler olsun simdi yanimda mışıl mışıl uyuyor. Gelelim hikayeme ilk oglumu 22 haftalık daha once hic duymadigim rahim agzi yetmezligi denen bisey yuzunden kaybettim.yikildim arastrmaya basladim ve bi cok sey ogrendim. Neyse ki 1.5 yil sonra tekrar hamile kaldim ve yine basladim dr. Hastane arastrmaya. Risk almamak icin dikişi kafaya koymustuk yani serklaji ve 14. Haftaya geldiğimizde bildigin ameliyat yani serklaji oldum.Cok korktum nedir nasildir bebegime zarari olur mu diye ama hic bi prob. Olmadi cok şükür. Ustelik benim dr.um yatmana bile gerek yok dedi ve aslinda ben bundan cok korkuyordum ama yine hep temkinli davrandim evde yemek bulasik haric hic bir is yapmadim. Carsi pazara gtmedim evden eve arabayla gidip geldim. Ama benim baska bi prob. Yoktu cok şükür herkes ayni olamayabilir surekli yatarak gecirende var ama en onemlisi moral. Stres yapmayin rahat olun ve inanin. Ve 9 ay geldi catti dr.umdan sezeryan günü istedim normal yaparsin dese de ben risk almak istemedim 38+3de oglumu kucagima aldim fakat spinal sezeryan pek tavsiye etmiyorum benim o şekildeydi ben ameliyatin yarisinda aci hissetmeye baslayinca dr.um uyutayimmi dedi bende uyutun dedim ve uyuttular. Benim dogum hikaymde boyle.Allah herkesin yavrusuna saglikla kavusmayi nasip etsin.. sevgilerr..