Girl_and_mama Aranizda seker yuklemesi yaptıran varmi kizlar ben bu onumuzdeki hafta gidicem 26. Haftamdayim 😊
[silindi] Girl_and_mama ben 29-30 hafta arasında yaptırdım , rahat olun, hiç geç kalmış sayılmazsınız😂
Deda Girl_and_mama Bugün yaptırdım 75 mg içtim bi içmeden önce iki kerede içtikten sonra 1 saat arayla kan verdim. İnşallah sonuçlarım iyi çıkar ilk hamileliğimde sınırdaydı🤭☺️
Meleginannesi55 Bende geç kaldım sanıyordum doktorumu değiltştirdim sormadı bendr söylemeyi unuttum 21 haftalığız 23.haftada kontrol geç kalmış sayılmam o zaman 🙂
Mebos Girl_and_mama yoo dün zaten muayene olmuştum bu hafta içinde şeker yüklemesi yapılması lazım dedi bugün gittim 50 MG yükleme hazırladılar içtim bir saat sonra kanla idrar verdim sonra sonuçları aldım
Girl_and_mama Mebos aa anladim ben bir yerde oyle duymustum da çocuğun harektlerine bakiyorlardi ondan sordum canim demekki boyle oluyormus 😊
Mebos Girl_and_mama yani farklı oluyor heralde ama zaten doktorum ameliyattaydı ben gittiğimde labaratura sordum onlarda önce yüklemeniz olsun sonra kan ve idrarınızı verin dediler sonuç çıkınca doktorla görüştüğünde muyane edebilir