Girl_and_mama Kizlar benim kan grubum A - eşimin ise B+ 28. Haftada kan degistirme iğnem var bu olayi yasayan varsa benim ile paylasabilirmi acaba ?
hunilimom Girl_and_mama hamileliğimde vurulmadim ama doğumdan sonra vuruldum kızımın kanı da pozitifti cunki hamilelikte gerek duymadı doktorum
Poncikveannesi Benim 2.hamileliğim ilkinde iğne falan yapmadılar 2.de 5.hafta civarı kanamam oldu o zaman kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar şimdi 22.haftadayım 26 da bi test var onu yaptırıcam ve 28 de ikinci iğneyi olucam
Girl_and_mama Poncikveannesi benim de ilk hamileliğim doktorum 1 kere vurulsan yeter dogrr cocuklar risk tasimaz en azından dedi
Poncikveannesi Girl_and_mama ilk hamilelikte doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre vuruyolar aslında ama doktor garantiye almış demekki
Nuur2001 Girl_and_mama devlette vuruldum hastane kendisi temin etti ama özelde muayene oluyorsanız ilacı eczaneden kendiniz alıyorsunuz
Girl_and_mama Poncikveannesi evet daha ilk hamile olduğumu söylediğim de kan grubumu sorup o gun soyldi ve her randevum da surekli hatirlatir 😊