Sarayhelvasi Kızlar d vitamini eksikliğim için doktorum osteocare kullanmamı önerdi? Kullananlar var mı nasıl sizce? 31+4 üm
Birhamis Canım bana dr magnezyum olarak baska vermıstı bonocare diye sonra o eczanelerde kalmayınca bi kutu bitirmiştim eşimin arkadası eczacı osteocare vermıs cok iyi demiş kullanıyorum sımdı
Birhamis 38 ama ben yalan olmasın 32 den beri falan kullanıyorum magnezyum bel agrım oluyodu mesela artık yok bacak agrısı kramp falan iyi geldi heralde hic olmadı 🙂
SevgiSungur Bende kullanıyorum bir ara kasık ağrım olmuştu doktor verdi geçti kullanmaya da devam ediyorum doktorun dedi.sabah akşam kullanıyorum
Sarayhelvasi Süper... ben uzun zamandır biri kullanamıyorum sadece Demir içiyordum. Bi ara vitamin içeyim dedim decavit vs hepsi karaciğer enzim değerlerimi yani alt ast değerlerimi arttırdı.. bunun bi zararı olmaz inşallah.. 31+5teyim 90lık paket aldım bugün
Birmucizehikayesi Ben 8 aylik hamileyim. 3. Aydan beri kullaniyorum cok şükür ne kasilma ne kramp yaşamadım pahali ama cok guzel bi ilac 😊