DiplomaliEvHanimi Kizlar simdi tarlusal 30unda bitti ya 15inde een gec olmam lazim peki bu surec icinde hamile kalinabilirmi ? Yada bekleyip sökülmesini ama hamile kaldigini ogrenen varmi? Son adetim 13 ekim
Aleyya DiplomaliEvHanimi benimde ilactan sonra 1haftadır kahverengi camur gibi lekelenmem devam edio halada kırmızıya dönmedi korkmaya başladım artık😞
Duyguaydin81 Aleyya canım sökülüyorsundur korkmana gerek yokbende böyleydim insanın morali bozuluyor beklerken
aslinurdagdemir kızlar ben 11 ekimde tarlusal kullanmaya başladım 17sinde bitti 25inde adet olmadığım için halen tekrar gittim hamile olduğumu öğrendim şuanda 9 haftalık hamileyim :)
DiplomaliEvHanimi aslinurdagdemir ben 10.gun lekelenmem oldu sonra bitti 12.gun gecikmeyle doktora gittim alttan bakti ve bunu yazdi kana gerek yok dedi acaba muayenede bisey cikmadida oylemi yazdi sizede
aslinurdagdemir aynen benim kanda da baktı ultrasonda da bişey çıkmadı gebelikte gittiğimde de ilaçtan sonra olmuş dedi
DiplomaliEvHanimi gecen ayda lekelenmem falan oldu demistim ya kizlar adetten 12gun sonra. Bu ayda 13.gun bugun adet gunuyle beraber. Lekelenmem oldu gecen ay yerlesmemiki diye sevinip iliskiyi onemsememistim yumurtlama galiba gecen ay degerlendirmemistik.