Deletedmom2224 Tgcycl iki kere gebe kaldım catlatma ignesiyle. İğneden sonraki 15. Gün test yapmalısınız daha erken yapılan test yanlış sonuc verir iğnenin icinde hcg hormonu olduğu için
HilalG Tgcycl ben 4 gün önce vuruldum adet zamanım bekliyorum Bakalım hayırlısı olsun ağrınız oldu mu hiç vuruldunuz galiba?
Tgcycl Haticece çatlatma iğnesi vurulduktan kaç gün sonra test yapılmalı canım yalancı pozitif de gorulebilirmis çünkü
Haticece Tgcycl en neti 16. Gün kuzum 14. Gün yaptım değerim negatifti iki gün sonra tekrar yaptım 10 la öğrendim
Bsrozdmr1305 Deletedmom2224 iğne vurulduktan sonra adete kadar ilişki devam etti mi ben geçen pazar vuruldum bu cumartesi kontorole gitiin çatlamış dedi bidaha da ilişki olmadı iki gündür devam etmeli miyim
Bsrozdmr1305 HilalG doktora sormayı da unuttum bilemedim 🤷♀️ artık ilişkide görev gibi olduğu için kaçıyorum resmen
Tkn_50 Bende 4 gün önce çatlatma iğnesi oldum. 16 aralik bekliyorm insallah olur. Benim yumurtada catlamama sorunu var catlamiyor bi turlu .
HilalG Tgcycl Kuzum ben internetten Çok araştırdım iğneden önce ilişkiye girmek de faydalıymış ama biz iğneyi vurulduğum gün olmadı zaten sonra çatlıyor Muş Ya tabii herkesin farklı olabilir ama ondan sonra günaşırı yaptık