Benim hikayem çok uzun değil 😊hamileliğimi 12 martda öğrendim 1 aylıktı fındığım💕 çok güzel çok rahat bi hamilelik geçirdim ne miğde bulantısı ne kusma hiçbirşey yaşamadım eşim çok destek oldu sağolsun. 7 aydan sonra artık ağırlaşmaya başladım 8 ayın sonunda bebişim kanala yerleşmişti. 35 haftada 1.5 cm ile hastaneye yattım ama benim şikayetim ayaklarımın çok şişmesiydi gittik açıklık öğrendik yattık 1 gün. Sonra bir hafta geçti ben tekrar gittim ayak şişliğinden açılmam 3 cm olmuş ama bende ne ağrı ne sızı bişey yok akıntı fazlaydı ve çok az pembemsiydi tekrar yatırdılar 1 günde 4 cm oldu 2 gün yattım imzayla çıkış istedim çünkü sancılarım gelmiyordu hiç doktor tekrar muayene etti suyun kabarmış dikkat et suyun gelince hemen gel dedi peki dedim 20 kasım da çıktım geri. Evime geldim kalan işlerimi yaptım felan cumartesi günü temizlik yaptık ailecek biraz fazla yoruldum ve yürüyemüyrdum kalçamdan sonra gece yatacağımda çok huzursuz oldum kalktım antrede yürüdüm felan gittim geri yattım gece 1 de. Sonra 2.30 da aniden bi ıslaklık hissettim hemen kalktım banyoya tutmaya çalıştım ama tutamadım öyle anladım suyumun geldiğini sonra hemen eşimi uyandırdım sakin ol ama benim suyum geldi diye hemen fırladı yataktan telaşlandı😂 eşyalarım hazırdı zaten sürekli yatıp çıktığım için hastaneye😂 evden çıktık hastane bizim eve 10 dk mesafede hemen gittik yatış oldu hala 4 cm di sancılarım yavaştan geliyordu gece 3 de sancılanmaya başladım 5 de kucağıma aldım yavrumu 2 saat bi sancı çektim ama çok zordu gerçekten Allah dağına göre kar veriyormuş demek ki fazlası olsa dayanamazdım heralde😪 bebişim doğduğunda öyle bi rahatladım ki balık gibi kaydı geldi kucağıma koydular sıcacıktı mis gibiydi sonra bana dikiş attılar dıştan ama içten de varmış onun için ameliyathaneye inip anesteziyle uyuttular doktor dikti bir gece hastanede kaldık çıktık sonra😊 benim hikayem böyle şimdi bir haftamız doldu iyiyiz çok şükür😊
benim rn çok kulladığım şey depend di hastanede hasta bezi üzerinde yattım zaten kanamadan dolayı yani çantanıza fazla fazla doldurmayın arkadaşlar boşa oluyor uzun gecelik veya etek alırsanız kolay oluyor ben pijama takımı giyemedim