Kubraaaerva 19+3deyim. Magnezyum,vitamin,b12 kullanıyorum.. kullanan var mı??yan etkılerı neler sizde ??
Elvintos Kubraaaerva ben demir ilacı ve kalsiyum da kullanıyorum en büyük yan etkileri kabızlık maalesef 😣
Sweetblonde88 Kubraaaerva magnezyum demir multivitamin ve d vitamini kullanıyorum. Kabızlık zaten vardı bende onun için de şurup kullanıyorum duphalac. 33. Haftadayım
Tusubasa Kubraaaerva her hamile hemen hemen kullaniyor canim. Yan etkilerinden çok getirilerine bakmak lazim :) şuan hissetmiyor olabilirsin ama biraz ilerlediğinde ağrıların kramplarin çoğalacak magnezyum ve d vitamini bu ağrilarini hafifletecek. Ve ben skolyoz hastasiyim genetik olarak bebektede gorunur endişesi içindeydim. Perinatoloji ve ortopedi doktorum d vitaminimi eksik etmememi bebeğin kemik oluşumunda büyük destek olduğunu dile getirdi bilgin olsun :)
Misssimsek Kızlar halinize sukredin kan hapi vitamin bunlar hiç bişey değil ben günde 3 kez estrofem diye bir hap 2 kez vajinal jel 3 günde bir iğne kalçadan. günde 1 kan sulandirici iğne artı olarak kan hapi ve folik asit kullanıyorum 😣 yeter ki sağlıkla doğsunyavrularimiz ❤❤
Kubraaaerva Sweetblonde88 Misssimsek doğru dıyosun canım 💕 Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al ınsallah🙏
Oznur_yildiz Ben sadece demir ilacı kullanıyorum tek yan etkisi afedersiniz diski da renk değişimi o kadar
Kubraaaerva Oznur_yildiz evet o bende de var renk degısımı ılk başta korkmuştum ama baktım herkes de oluyormuş
Sunshine1 Ben de günde 9 ilaç 1 de göbekten iğne oluyorum. Ama çoğuna ilaç değil de besin vitamin takviyesi gibi bakmalıyız aslında 🙏🏻🙏🏻