ceylin4 66_66mucizem 35 haftalıksın ve söylemiyorlar mı çok şaşırdım ya .. gataya gittin mi hiç ? Tanıdıklarım var giden memnunlar cinsiyetleride belli
Eliferdinc 66_66mucizem zübeyde hanım aciline gittiğimde söylemişti bana kızının durumu iyi diye bide öle dener istersen şansını 😁 Gata belli haftadan sonra hasta kabul etmiyor ve 35 haftada senide kabul etmez bilgin olsun canım 😊
Deryaikrasu Devlet hastanesinde söylemiyorlar ki binde bir doktorun keyfi olursa söyler hele ki Zübeyde hanımda söyleyen doktor ben hiç duymadım🤗 özel klinik öğren bence🤗
Nuur2001 Nasıl söylemez kii 🤷♀️ Ben her kontrole gittiğimde doktorum kendi söylüyor cinsiyetini ama tabi ben istanbul da oturuyorum
Nadis_cvk ceylin4 evet bende gataya gidiyorum çok menmunum doktorum 16. Haftanda gelirsen söylerim net olur demişti 2 hafta sonra gideceğim inşallah 💙😇
Elifzafer Ben ilk cocugumu zubeyde hanimda ogrendm.simdikinide sehir hastanrsinde ogrendim.yasak diye bir olay yok sadece belirli haftaya kadar soylenmiyor 16 17 haftaya kadar aldirma olayi olmasin diye
Bilgeninannesi Hacettepe de devlet bize de söylüyolar ama Zekai Tahir ve Zübeyde hanımda böyle yasak diyolar onu duymuştum. Özel keçiören hastanesinde 65 lira muayene gidip öğrenebilirsin daha ucuzunu bilmiyorum 🤷🏻♀️