Busrakorkmaz1616 Mayıs sonu dogumum olucak nasipse ilk gebeligim ve ne ustu almam gerekıyo kac zıbın almam gerekıyo kac takım almam gerekıyo hıc bılmıyorum sız neler aldınız tavsıyelerınuz nedir ❤️ Tavsıyelerınızı beklıyorum
Bebek1 Busrakorkmaz1616 ben daha erken dşye almadım bennim de ilk bebeğim Haziran başı gibi doğacak inşallah ne alacağımı ben de bilmiyorum ama hediye de gelir diye çok şey alma diyorlar
Gokceylmazz Busrakorkmaz1616 benimde ilk bebeğim mayıs ortaları gibi gelicek inşallah ve bende nerden başliycağımı bilmiyorum sadece biberon oyuncak falan aldım indirimde cinsiyetimizi de öğrenemedik zaten hala😏
damlac Busrakorkmaz1616 daha bir şey almadım ama cinsiyetimiz belli oldu. 20. Haftadan önce birşey alma diyorlar ama ben oğluma birşeyler almak istiyorum. Sadece doktorum 0-3 ay için 4-5 parça birşey al sadece on gün giyebiliyorlar dedi.
kitapkurdu Busrakorkmaz1616 ben cinsiyetini öğrendiğimde birkaç parça aldım. Hastastane çıkışı zıbın bir tane başka takım ilk hediyeleri olarak. Ama şubatan önce başka birşey almam herhalde. Şubatta ebebek büyük indirim yapıyor onu bekliyorum
Busrakorkmaz1616 Bebek1 Bende henuz hıc bısey almadım ama tecrubelı anneler vardır ne almak gerekır duye sormak ıstedım
Zeynep_ilk Bende aynı hem çok erken Mayıs ortası olucak inşallah daha cinsiyetini bile bilmiyoruz öğrenirsem başlıcam inşallah 🤲❤️💙
Busrakorkmaz1616 Zeynep_ilk yok bende daha hıc bısey almadım ama lıste yapmak ıstıyorum kendıme ama ne alıcagımı bılmıyorum omdan sormak ıstedm
Bebek1 Busrakorkmaz1616 Ben de şu an Silopi’de çalışıyorum da izne ayrılınca nisan gibi alsam geç mi olur acaba
Momof2child InSALLAH BIZDE CINSIYETI BILMIYORUZ NASIPSE 3HAFTA FALAN SORA OGRENIRIZ ONDAN SORA AZAR AZAR BASLICAM
Bebek1 Ben kendime iki tane pijama , depen bezi, gögüs ucu çatlaması için krem , süt sağmak için çok güzel bişey gördüm ondan almak istiyorum bebeğe de iki tane hastahane çıkışı , bol zıbın , düşünüyorum şimdilik
Busrakorkmaz1616 kitapkurdu aaa subatta neden ındırım yapıyorkı süpermıs valla bende hıc bısey almadım direndım almadım 😁 Ama asırı asırı alasımm var ama bana da dıyorlar erkenden alma alma dıye ama ne bıleyım ımsan heveslenıyor 😀
Faray Busrakorkmaz1616 Bende bir mayıs annesi olarak şubat ayında alışverişe başlamayı düşümüyorum. Şimdiden ihtiyaçlarını araştırmaya markaları sıralamaya, hangi marka hangi avm de yada hangi markada hangi ürün fayda fiyat avantajlı onu araştırıyorum. Alışverişe başlarken deli dana gibi gezinmeyeyim nokta atışı yapayım istiyorum 😁😁
Busrakorkmaz1616 Faray Süper bı fikir bende bunu uygulayacagım sımdıden arastırıp neyı neyden alayım dıye yazmak super olır aslında bı lıste yapıp yanlarına alcagımız markaları yazsak bence ısımızı cokcok kolaylastırmıs oluruz
kitapkurdu Busrakorkmaz1616 sezon sonu olduğu için herhalde valla bilmiyorum ki her sene yapıyorlarmış 😊 onu bekliyoruz
Arzuarzu Benimde mayısın sonu cinsiyet konusunda doktorum emin konuşmadığı için daha bişey alamadım ama cinsiyet kesinleşince ufak tefeklerden başlarım
Semella Bende 15 haftalıgım şuan 12.hafta da %80 erkek dedi ama ben bekliyorum alışveriş için şuan çok erken bugun liste çıkardım ayrı ayrı şubattan itibaren alacam çalışıyorum erken doğar diye de sona bırakmak istemiyorum ama nasıl paylaşabilirim bilmiyorum 🙏💐