Meltemtuncoz Selam anneler. Yarın randevum var 16+4 haftalık hamileğim üçlü testte neler yapılıyor bilgisi olan varmı ense kalınlığı normal olduğunu söylemişti doktorum bebeğimin yaptırmama gerek varmı üçlüyü sizce
AATozarr Meltemtuncoz Bende yaptırmadım ikili testim normal çıkınca doktorum gerek görmedi ayrıntılıya girdim tabi sen bilirsin yine de
Melisbol Meltemtuncoz bende yaptirmadim canm ikili yaptirdim cok sukur hersey normal cikti, 3 lüye gerek duymuyorlar zaten ikili yaptirdiysan ve hersey yolunda ciktiysa
Melisbol Meltemtuncoz 21. Haftada detayli yaptiricam simdi. Zaten ikili ve detayli birbirinden farkli seyler☺️🙏🏼
Deletedmom00260 Meltemtuncoz ikiliyi yaptırdıysan ve normal çıktıysa 3. Yü yapmıyorlar genelde. Bana yapımadı doktorum.
Sunay10_ Meltemtuncoz ayrıntılı için sıra alıp bide ikili gibi kan veriyorsun farkı yok 2lı benim normal çıktı ama doktor 3lu yapalım zaten 4lu hastane dışında ücretli oluyor onu yapmazsın dedi
Meltemtuncoz İkiliyi yaptıramadım ben hastaneden kaynaklı bitek ense kalınlığına bakabildiler onada normal dediler
Bernayksl Meltemtuncoz ben ikiliyide yaptrdim üçlü içinde kan verdim Perşembe gitcem sonuç için inşallah doktor yaptrdi bana