Busrakoray 11+5 gunluk hamileyim progestan kullaniyorum dusuk tehlikem var asiri bas donmesi yasiyorum ,kusuyorum ve öğürmelerim var.Hic bisey yiyesim yok uyku halindeyim bu kadar cok olmasi normal mi ?
Oznurrb Busrakoray bende aynı şekildeyim canım. Günlerce yemek yemeden durabilirim o kadar tiksindim yemekten.
Melisbol Busrakoray normal canm en birinci yan etkileri , bende sabah aksam hap olarak agizdan kullaniyorum ama hic bir yan etki yapmadi cok sukur. Bunyeden bunyeye degisior malesef :(
Tuba-25 Busrakoray ağızdan alınca o etkiler oluyor. Hapı fitil olarak kullanınca hiçbir yan etkisi yok. Doktora sor fitil olarak kullan bence.
Minnosannis01 Busrakoray banada yapıyor aynı etkileri. Dr iğneye çevireyim dedi iğneden korktuğum için hap aldım
Busrakoray Oznurrb Bu kadar olmasi normal mi anlamadım yada biz mi cok yasiyoruz.Bazıları hic yasamiyor oyle yaziyorlar.
Oznurrb Busrakoray her hamilelik birbirinden farklıdır. Hiç belirti yaşamadan doğuran da bat 9 ay boyunca kusan sa. Bunun progestanla ilgili olduğunu düşünmüyorum tamamen hormonal bence
Melisbol Tuba-25 ben agizdan aliyorum ve hic bir yan etkisini yasamadim tamamen bunyesel . Vajinadan alip yan etkisini yasayanda cok duydum
Tuba-25 Melisbol olabilir benim doktorum ağızdan alınca böyle etkiler daha sık rastlanır demişti. Bir de kanama yoksa vajinadan almanın daha etkili oldugunu. Her doktor farklı tabi
Zeyk Busrakoray bu söylediklerinden sadece progestan kullanmadım geri kalanını 19.haftama kadar yaşadım 😬😔
filizzzz Busrakoray normal canım bende 12+2 haftalıgız kusmalarım yeni bitti biraz kendime geliyorum artık 5 kilo verdim suana kadar
Zeyk Busrakoray inşallah benimki kadar uzun sürmez 🙏 çok şükür 20.haftamda bitti şuan 25.haftamiz şükürler olsun
Sin_em Progestanı ağızdan alıyorsan seni sersem yapıyor bende kullanmıştım sonra doktorum fitil olarak kullan dedi 26 haftamdayım hala fitil olarak kullanıyorum