Mryslny Arkadaşlar 3 kez hamileyim Allah hepimizin bebeğini Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏 yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum erkek bebek anneleri ilk otura Son görüntüsünde Nokta kesede sağda mıdır solda mıydı..
Arminin Berfff2 12 haftalık bu arada gerçekten erken belli oluyor erkekler allahım sizede gönlünüzden geçeni nasip etsin
Berfff2 Arminin ben de 11+5 günlükken öğrendim doktor benzettiğini söyledi ama her şey meydandaydı 🙈🥰
Arminin Mryslny ben aşermiyrm şuanda sadece limon bide mandalidan çok tiksindim bu arada üçüncü gebeliğim bir kız bir oğlum var şuanda 13 haftalık hamileyim
Arminin Berfff2 allah razı olsun inslah sizinde erkeğe mi benziyor dedi bebeginiz aynı haftada banada öyle dedi
Berfff2 Arminin evet 11+5 günlükken erkeğe benziyor dedi idrarımda yanma oldugu için bugun tekrar doktora gittim 12+2 günlüğüm yine erkeğe benziyor dedi biz zaten her şeyi gördük 😅🥰
Berfff2 Uykuclimon maşallahh öncelikle sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum 🙏🏻 Tam anlayamadım benim kesem fasülye gibiydi 12. Haftamda doktor erkek dedi ☺️
Berfff2 Uykuclimon aa evet şimdi siz öyle diyince daha dikkatli baktım ☺️ benim de bacak arası bu şekildeydi bi cıkıntı gördük 🙈
my_babe https://hizliresim.com/jqG9EG sizce benim ki ne 😂 doktor %80 kız dedi kesem ilk sağ tarafta oluştu