Dilaracezik Şeker Yüklemesi nasıl yapılıyor acaba, ilk ölçüm için aç veya tok karna fark ediyor mu, gerekirse eğer bir dozdan mı oluşuyor?
Busraae Dilaracezik aç karnına gidiyorsun canım önce bi kan alıyorlar sana içecek veriyorlar bana 75 mg verdi bunu bitirdikten 1 saat sonra gel kan alıcaz dedi içtim 1 saat sonra kan verdim sonra 1 saat daha bekledim bidaha kan verdim o kadar. Tabi o arada bisey yenmiyor içilmiyor
SevgiMehmetAli Aç karna gidip kan alıyorlar. İçeceği beş dk içinde içiyorsun tekrar kan alıp bir saat sonra bi daha alıyorlar canım
Deletedmom00260 Yaptırmadan önce mutlaka bir gece önceden aç olunmalı. Sabah yaptıracaksın ya gece 12 den sonra yiyecek yeme. Sabah aç gidiyorsun önce aç karnına kan alıyorlar. Bir saat bekliyorsun sana bir içecek veriyorlar gazoz gibi bana 75 ml verdiler bazılarına 50 ml vermişler onu içiyorsun içince hemen yine kan veriyorsun. Sonra diyorlar 1 saat sonra tekrar gel diye. İçeceğin üstünden bir saat geçince son kez kan veriyorsun. Yani toplamda 3 kez. Bunaralarda da hiçbir şey yemiyorsun fazla aç kalmamak için sabah erkenden gidip yaptır canım.