1seda1belinay Merhaba kızlar canta hazrlıgnda cok az bise kaldı eksıgım pişik kremi olarak gercekten cok ıyı sonuc alan marka olarak hangisini onerrsınız🌸
Damla0x 1seda1belinay Henüz bende pişik kremi almadım bu arada , Bulgaristan'dan krem zdrave alicaktim ama onun içeriğini de incelemiş mühendisin oğlu ve önermiyor hemen vazgeçtim 😕😕 iyikide bakmasım
Seda_123 1seda1belinay Kimyasal içermeyen doğal olması önemli mühendisin oğlu sayfasına bakın bende sayfadan gördüğüm kadarıyla desitin pişik kremi almayı düşündüm tamamen doğal
Busraae 1seda1belinay ben cevremden ve kullananlardan duydugum kadarıyla sudocrem alıcam herkes cok memnun
hunilimom 1seda1belinay bepantol ve hematen kullanıyorum iki kalasında veya günde 1 defa hematen kullanıyorum hafif bi kizariklikva oluyor o zamanda hematen sürüyorum geçiriyor hemn 6 ay oldu hiç öyle ciddi bi pişik yaşamadım bide her kaka yapısında yıkamak daha az pişik yapar ben 2 gün bongo yaptırmayım ne kadar silsen yikasam da hemen kızarıyor benim tavsiyem bu şekilde bez de pişik yapar onuda incele bak ona gore değiştirirsin 🤗
Damla0x Instagram'da Mühendisin oğluna bakmanı öneririm, içeriği açısından bütün kremleri inceliyor gerçekten çok yararlı bilgiler veriyor 🤗🤗
Deletedmom00260 Mustela var pişik kremi iki çeşit şu an adını bilemedim ama üstünde 1-2-3 yazıyor pahalı olanı, kime sorsam onu önerdiler.Mustela hoş geldin bebek çantasında da var bakabilirsin internetten.
1seda1belinay Banada sudocrem cok oneren oldu yınede burada da kullanıp memnun kalanlara danısmak ıstedm teskkr ler kızlar
ballicoreklerim 1seda1belinay bübchen aldım Alman markası ve bitkisel içerikli umarım memnun da kalırım henüz kullanmadım
ballicoreklerim 1seda1belinay ebebekte var canım ben set olarak cok uygun bi fiyata aldım bübchen bebek bakım yağı pişik kremi ve bakım kremi hepsi içinde 85 tl di ayrı ayrı 200 tl ye rahat buluyor