Umut91 Normal şartlarda iki ay ilk çocukta yarım çalışma hakkınız var yarısını devletten yarısını işverenden alıyorsunuz . Eğer eşiniz de çalışıyorsa ilköğretim çağına gelene kadar yarı zamanlı çalışma hakkınız var
Tgcckir Doğum parası alan varmı? Ben 32 haftada izine ayrıldım doğum parasını ne zaman almaya başlıcağım
Mineebd Tgcckir doğum parası öncesi ve sonrası olmak üzere yatıyor. Öncesi de doğum yaptığını tarihten sonraki dönemde yatıyor. Doğum sonrası parasıda toplu alacaksanız ücretli izniniz bittikten sonra yatıyor
Seda5892 DilannnMutluay işsizlik maaşı alabilmek için gerekli pirime ulaştıktan sonra son 120 gün kesintisiz sigortanız olması gerekiyor doğum izninden sonra ne yazıkki alınamıyor. E devletten takip ettiğinizde görürsünüz raporlu olduğunuz dönemde izinli olduğunuzdan aylık pirim 0 şeklinde görünüyor. bende 120 günümün dolmasını bekliyorum
ant2602 DilannnMutluay iş kuru arayın en sağlıklı bilgiyi oradan alırsınız. Ben işsizlik maaşı aldım ama işte arada raporum falan yoktu hatta şirketim işten çıkarmış değilde istifa gibi göstermişti oradaki memur uyardı 10 gün içinde değiştirebilirler dedi şirketimle konuştum değiştirdiler. En sağlıklısını onlardan alırsın. İşcinin yanında oluyorlar