06-06060a Free Beta hCG 25.6 PAPP-A 1.76 kızlar doktora haftaya gidicem beni aydınlatırmısnız biraz bu arada ense kalınlığı 1,3 zaman geçmiyor nasıl değerlerim
Oznur_yildiz 06-06060a değerleri bilemicem ama benim bebeğinin ense kalınlığı 1.2 çıkmıştı doktorum gayet iyi normal kalınlıkta demişti 1.3 de normal bi değer canım
Ayseaysegok 06-06060a canm bnm de ikili tarama soncum şu sekl PAPP-A 1,59 BETA HCG 37, 9 Yazıyor e nabzda yarn sonucu gosyermeye gtcez bnde cok merk edyorum sonclr nasl ne dycek dye
rabiyaturkaslan E nabızdan bakın normal olmayan sonuçlar bolumune orda yoksa ve negatif yazıyoesa temizdir arkadslar
06-06060a Ay-Bek iyi cnm şükür ikilide iyi çıktı 16. haftaya girdim ya şu iğne dozu beni çok korkutuyor ya yetmezse ya bişey olursa diye sen neler yptn
Ay-Bek 06-06060a çok iyi canım ben de dörtlü test yaptırdım benim de iyi çıktı ikili de öyleydi. Korkma canım yeterlidir fazla olunca da kötü oluyor kanama yapıyor. Randevu aldım 23. Haftada detaylı ultrason yaptırcam işte. En son 19 kasımda gittim baya oldu doktor gelmene gerek yok bir ay sonra detaylı yaptırıp gelirsin demişti 28 Aralık ta işte onu bekliyorum.
Ay-Bek Ayseaysegok benim telefonuma direk mesaj geldi sonuçlarınız çıkmıştır diye. Hastanenin sitesine girdiğimde gözükmedi laboratuvarı arayıp mail atmalarını istemiştim canım